• LİDERLİĞİ ANLATTI

    İnsan kaynaklarını ilçe yararına stratejik bir şekilde yöneten ve Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) üyesi ilk belediye olan Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da 16. Dünya İnsan Yönetimi Kongresi’ne katıldı.

  • Kongrede konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Benim için liderlik, insan kaynağı olan herkesi dinlemek, herkesten bir şey yakalamaya ve üretime katmaya çalışmaktır. Bu doğrultuda ben kendimi bu kentin moderatörü olarak görüyorum.” dedi. 

    Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN)’e üye ilk belediye olan Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 16.’sı düzenlenen Dünya İnsan Yönetimi Kongresi’ne katıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmacı olduğu kongrede, insan kaynağı ve yönetimini ilçe yöneticisi olarak ele aldı. Vatandaşla sağlıklı iletişiminden söz eden İmamoğlu, “Beylikdüzü ilçesinde yaşayan herkes bir insan kaynağı. Bu yüzden kendi içinde toplumsal bir aidiyet yaşayan, bulunduğu bölgeye sorumluluk duyan, üreten bir insan kaynakları kitlesi oluşturma bakımından bir süreci irdeliyoruz.” dedi.

    “Kendimi Kentin Moderatörü Olarak Görüyorum”

    Yaklaşık 320 bin nüfusla Beylikdüzü’nde Belediye Başkanı olarak liderlik yapmak nedir dendiğinde, kendini kentin moderatörü olarak tanımlayan Başkan İmamoğlu, “Sosyal demokratlığın en önemli unsurlarından biri katılımcılıktır. Herkesi dinleyerek, herkesten bir şey yakalamaya ve üretime katmaya çalışarak katılımcılığı en üst seviyede yürüttüğümüzü düşünüyorum.” diye belirtti. “Liderliği, katılımcılıkla beslenen, insanların fikirlerine kıymet veren ve her türlü fikri alıp sentezleyip ona göre doğruyu yönetmeye çalışan kimlik olarak görüyorum” diyen İmamoğlu, katılımcılıkla yürütülen kent yönetmenin de insan kaynaklarına ve güncel liderliğe çok şey katacağını düşündüğünü dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir