• MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, İstanbul’da görev yapan basın mensuplarıyla akşam yemeği programında bir araya geldi.

  • Esenyurt Nikâh Sarayı VİP salonun da gerçekleşen tanışma programına, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Başkan Yardımcısı Yasir Çelik, Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz, meclis üyesi Eren Kaya ve çok sayı da basın mensubu katılım sağladı.

    Basın Yayın Müdürü Fatih Yılmaz tanışma yemeğinde açılış konuşması gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada kendini tanıtan Fatih Yılmaz, bundan sonraki görevinde basın mensupları ile sürekli iletişim halinde olarak çalışmalar yapacağını ifade etti.

    “Fikren ve ilmen emekçisiniz”

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe Basın mensuplarının yeri ve önemiyle ilgiolarak; ” Sizler emekçi sözüne çok yakışıyorsunuz. Fikren ve ilmen emekçisiniz” dedi.Başkan Alatepe, “Esenyurt ‘ta stratejik düşünce platformuna ihtiyacımız var. Basın yayın müdürümün bu anlamda, sizlerle aramızda köprü kurmasını istiyorum. Esenyurt 140 esere sahip, 100’ü hali hazırda olan 40’nı da 1 ay da tamamlayıp açılışını yapabilecek durumdayız. Esenyurt Belediyesi ‘ne bağlı kurumlar, kuracağımız STK merkezinde bir araya gelecek ve Esenyurt ‘un en büyük problemlerini çözeceğiz. Bu problemler arasında konut mağdurları, seyyar satıcılar ve sosyal yardımlarla alakalı genel çalışmaları meclis üyelerimizle beraber gerçekleştireceğiz. Her yöreye hitap etmeyi planlıyoruz. Artık meclis üyelerimizin nikâh kıyma yetkisi de var” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Alatepe, İlçe de sağlık, spor, sosyal ve kültürel, alt yapı ve trafik çalışmalarının da aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

    Başkan Alatepe konuşması ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir