• MAHALLE İFTARLARI TAMAMLANDI

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu tarafından her akşam değişik bir mahallede verilen iftar yemekleri dün akşam Ataköy 2.5.6. Kısım Mahallesi’nde bulunan  Bakırköy Belediyesi Tarık Akan Konferans Salonu bahçesinde verilen iftar yemeği ile son buldu.

  • Bakırköy’ün 15 mahallesinde Ramazan ayı boyunca her akşam değişik bir mahallede,  mahalleli ile iftar sofralarında buluştuklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,  Ataköy’de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Ramazan ayı boyunca her akşam Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi ve Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde, metro ve metrobüs durakları yakınında  bulunan iftar sofralarımızın yanı sıra her akşam değişik bir mahallemizde olmak üzere iftar sofralarımızda Bakırköylülerle bir araya geldik. Bu sofralarda; aynı mahallede, aynı sokakta, aynı apartmanda oturduğu halde birbirlerini tanımayan yurttaşlarımızın da birbirlerini tanımalarına, komşuluk ilişkilerini geliştirmelerine vesile olduğumuzu da düşünüyorum. Birlik ve beraberliğin paylaşıldığı bu ayda her akşam onbini aşkın yurttaşımızla sofralarımızda buluştuk. “

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, arife günü akşamı da dahil olmak üzere Fildamı Gösteri Sanatları Merkezi ve Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki ile metro ve metrobüs durakları yanındaki  iftar sofralarında Bakırköylülerle buluşmaya  devam edeceklerini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir