• MAMSAKOS’TAN ÇATALCA’YA ZİYARET

    Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos Çatalca Belediyesi’ni ziyaret etti.

  • Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos ve Yunanlı İş adamı Constantine Garelas Çatalca’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Çatalca Belediyesi’ni ziyaret eden Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos,  burada Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ile görüşerek Çatalca ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel tarafından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın hediyelerinin takdim edildiği Başkan Mamsakos’ta Başkan Cem Kara’ya iletilmek üzere hediyelerini sundu.

    Çatalca Belediyesi’ni ziyareti sonrasında Çatalca’da dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden, pazarı dolaşan ve kendisi de uzun yıllar futbol oynadığı için stadı görmek isteyerek, Ziya Altınoğlu Stadı’nı gezen Başkan Mamsakos, Drama’nın Çatalca isimli köyünden olduğunu ve bu nedenle büyük sempati duyduğunu ifade etti.

    Zyareti sırasında Büyük Mübadele Derneği’ni de ziyaret ederek üye olan Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos daha sonra Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan Yunanca Dil Kursu’nu ziyaret etti.

    Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ve Çatalca Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın tarafından karşılanan Drama Belediye Başkanı Christodoulos Mamsakos, Eğitmen Ömer Faruk Atay’ın ders verdiği sınıfa girerek öğrencilerle görüştü. Çatalca’da Yunanca dil eğitimi verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mamsakos’a, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara adına plaket verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir