• MARANGOZLAR BEYLİKDÜZÜ’NÜ YENİLİYOR

    Beylikdüzü Belediyesi, marangozlarıyla kent mobilyalarını üretiyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde üretilen kent mobilyalarının İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da montajı yapılmaya başlandı.

  • Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin estetiğine uygun kent mobilyalarını üretiyor. Müdürlük bünyesinde bulunan marangozlar, marangozhanelerde kent mobilyalarını düşük maliyetle ilçeye kazandırıyor. Yakuplu Mahallesi’nde bulunan İhlas Marmara Evleri 1. Kısım içerisinde bulunan çardakların yenilenmesiyle çalışmalar başladı. Peyzaj düzenlemesi de yapılan alanda çardakların yenilenmesi bittiğinde vatandaşın dinlenebilmesi için oturma gruplarının ve piknik masalarının da montajı yapılacak.

    Belediye kaynaklarını verimli bir şekilde kullanarak, kaliteli üretim yapan marangozhane de banklar, piknik masaları, ahşap dinlenme yerleri, kuş / kedi / köpek yuvaları, ahşap bina ve kamelya başta olmak üzere birçok ürün ilçeye kazandırılıyor. Uzman personelin görev aldığı marangoz atölyesinde kent mobilyaları hem hızlı hem de düşük bir bütçeyle yapılıyor. Ahşap kent mobilyalarının yenilenme işlemi tamamlandıktan sonra İhlas Marmara Evleri içerisinde bütün çocuk oyun gruplarının yenilenmesi de yapılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir