• MARKALAR ÇADIRI İYİLİK İÇİN AÇILIYOR

    Markalar Çadırı, Beylikdüzü’nde yine iyilik için kuruluyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi, El Ele Yaşam Derneği ve As Medya işbirliğiyle 3 Şubat Cuma günü açılacak olan çadırın gelirinin belli bir kısmı Gıda Bankası’na bağışlanacak. Tekstil, ayakkabı ve züccaciye gibi birçok ürüne ve onlarca markaya ev sahipliği yapacak ve Barış Mahallesi’ndeki eski Beylik Pazarı Alanı’nda kurulacak çadır, 26 Şubat tarihine kadar açık kalacak.

     Alan el veren eli görmesin diyerek kurulan Beylikdüzü Belediyesi Gıda Bankası için bir kez daha Markalar Çadırı kuruluyor. Gelirinin belli bir kısmı Gıda Bankası’na bağışlanacak Markalar Çadırı 3 Şubat’ta açılacak. 26 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak çadırda, tekstilden züccaciyeye onlarca ünlü marka bulunacak.

    Barış Mahallesi’ndeki eski Beylik Pazarı Alanı’nda kurulacak çadır, sabah 10.00, akşam 22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Beylikdüzü halkının kaliteli ürünleri uygun fiyata almalarını sağlayacak olan Markalar Çadırı’nın içinde bulunan seçkin markalar ile ilgili detaylara ulaşmak isteyen vatandaşlar www.markalarcadiri.com adresi ziyaret edebilir.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir