• MAYIS MECLİSİ TOPLANDI

    Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi toplandı. Meclisi Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır yönetti. Yapılan 1. oturumda Şatır, ay içerisindeki önemli günleri ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

  • 2.Oturum ise Cuma günü, saat 10.00’da  gerçekleşecek.

    Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi 1. Oturumu yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşüldü. Mayıs ayı içerisindeki önemli günlere değinen Şatır, Berat Kandili, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 14 Mayıs Anneler Günü ve 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin yıldönümünü kutladı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce sözlü ve yazılı önergeler oylandı.

    Mayıs Ayı Meclisi 1. Oturum’da 11 Gündem Maddesi, 5 Komisyon Raporu oylandı. Maddelerden 2,4,8. Maddeler oy çokluğuyla kabul edilirken; 3, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi. 12, 13, 15. Madde olan komisyon raporları oy çokluğuyla, 14, ve 16. maddeler ise oy birliğiyle kabul edilerek meclisten geçti. AK Parti Grubu’nun verdiği bir sözlü önerge de oy birliğiyle kabul edilerek ilgili komisyona havale edildi. Bir yazılı önerge ise oy birliğiyle kabul görerek başkanlık makamına iletildi. Başkanlık teklifi olarak gelen 19. Madde ise oy çokluğuyla kabul edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir