ALTIN 2.238,04-0,23%
BITCOIN 2052588-6,43%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MERAL AKŞENER’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRI

MERAL AKŞENER’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRI

ABONE OL
13 Kasım 2018 16:08
MERAL AKŞENER’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Kadir Mısıroğlu ziyaretine sert tepki gösterdi.

Akşener grup toplantısında ‘Türk milleti dün işgale izin vermediği gibi bugün de yarın da izin vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bir tarafta ezana dil uzatanlarla mücadele diyoruz. Diğer tarafta kurucu iradeye savaş açanlarla. Cuma hutbesinde Cumhuriyet’in kurucularına bir Fatiha’yı çok görenler bir müptezele ziyarete gitti. Dün sosyal medyadan sordum bugün buradan da soruyorum. İşgal altındaki 18 adamıza atanan papazlara da gidecek misin? Atatürk’e hakaret eden bir adama gidecek başka bir gün yok muydu? Oraya o adamın bağlı bulunduğu dış merkezlere mesaj vermek içinmi gittin? Sayın Cumhurbaşkanı size sesleniyorum tarihi dizlerden ve fesli müptezelden öğreniyorsunuz. Bu içimizi acıtıyor’ ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: