• METİN’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

    Eyüp Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezinde (ESER) eğitim gören down sendromlu Metin'in polis olma hayali gerçek oldu.

  • Eyüp Belediyesi ESER’de eğitim gören down sendromlu Metin Işık, polis olma hayalini öğretmenleri ile paylaştı. Eyüp Belediyesi de Metin’in hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ile beraber doğum gününe özel bir günlüğüne polis olmasını sağladı. 12’inci yaş gününe polis olarak giren Metin’in mutluluğu herkese duygusal anlar yaşattı.

    Doğum gününde polis üniforması giyerek Emniyet Müdürü koltuğuna oturan Metin, ekiplere anons geçerek bölgedeki asayiş hakkında bilgi aldı. Metin ayrıca ekip otosuna binerek bölgeyi denetledi. Denetlemenin ardından doğum günü pastasını kesen Metin, elleriyle herkese ikramda bulundu.

    Herkese teşekkür etti

    Keyifli dakikalar yaşayan Metin, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Göçer’e doğum gününde polis olma hayalini gerçekleştirdikleri için çok teşekkür etti.

    Metin’in annesi Özlem Işık ise, “Metin’in en büyük hayali polis olmaktı. Eyüp Belediyesi ve Eyüp Emniyet Müdürlüğü sayesinde bu hayali gerçekleşti. Belediyemize, Emniyet Müdürlüğümüze ve ilgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir