• MEVLÜT UYSAL BAYRAMPAŞA’DA

    Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından belediye önünde karşılanan Başkan Uysal’a İstanbul Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da eşlik etti.

  • Bayrampaşa Belediyesi’nin çalışmaları hakkında ilçe belediye başkanı Atila Aydıner’den bilgi alan Başkan Uysal daha sonra da hatıra defterini imzaladı.

    İlçe belediye başkanı Atila Aydıner ile bir süre görüşen Başkan Uysal daha sonra da basın mensuplarına açıklama yaptı. İlçe belediye çalışanları ve bürokratlarıyla toplantı yapacaklarını ve daha verimli çalışmalar yapabilmek için izleyecekleri yollar üzerinde fikir alış verişinde bulunacaklarını kaydeden Başkan Uysal şöyle devam etti: “İlçe belediye programlarımızdan 5’incisini Bayrampaşa belediyemize düzenledik. Bayrampaşa ilçemizde güzel şeyler yapılıyor. İstanbul’daki kentsel dönüşüme örnek olabilecek güzel bir çalışma Bayrampaşa eski cezaevinin olduğu bölgede devam ediyor. Burada yürütülen kentsel dönüşüm diğer ilçelere model olacak şekilde. Başta Atila ağabeyimiz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

    Açıklamanın ardından Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Başkan Uysal’a kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ederek üzerinde hat sanatının olduğu tablo hediye etti.

    Başkan Uysal ve ilçe belediye başkanı Aydıner daha sonra ilçe belediye bürokratlarıyla toplantı yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir