• MHP’NİN İSTANBUL ADAYI BEDRETTİN DALAN OLDU

    MHP kaynaklarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bedrettin Dalan'ın adı geçiyor. Dalan, 1984-1989 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı.

  • MHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı için “Melih Gökçek başvurursa şeref verir” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul için ise “Sürprizimiz olabilir” demişti. Bahçeli’nin önceki gün yaptığı bu açıklamanın ardından bugün flaş bir isim ortaya atıldı.
    MHP’li üst düzey kaynaklar MHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bedrettin Dalan’ın düşünüldüğünü söylediler.

    Bedrettin Dalan, 1984 ile 1989 yılları arasında Anavatan Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturmuştu.

    DALAN’DAN AÇIKLAMA:

    Bedrettin Dalan’ın MHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterileceğine ilişkin haberlere Dalan’dan son dakika yanıtı geldi. Dalan “Bana hiçbir şekilde teklif gelmedi. Teklif gelirse de kabul etmeyeceğim. Aklımı peynir ekmekle mi yedim de siyasete gireceğim ben” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir