• MİNİK DOSTLAR EMİN ELLERDE

    Her canlının yaşam hakkına sahip çıkan ve saygı duyan Avcılar Belediyesi, Avcılar’da yaşayan sahipli ya da sahipsiz kedi ve köpekler için ‘Kuduz Aşısı’ kampanyası başlattı.

  • Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün 15 Mayıs – 15 Temmuz tarihleri arasında başlattığı ‘Kuduz Aşısı’ kampanyası tüm hızı ile devam ediyor. Kampanya kapsamında sahipli ya da sahipsiz ayırmaksızın ilçe sınırları içerisinde yer alan tüm kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapılıyor. 2016 yılında gerçekleştirilen kampanya sürecinde 200’ün üzerinde hayvan aşılanırken, bu yıl gerçekleştirilen kampanyada ise şimdiden 150 hayvanın aşılanması tamamlandı. Toplamda 70 sahipli kedi ve köpeğin aşısı yapılırken, 80 sokak hayvanının da Avcılar Belediyesi Veteriner Hekimleri tarafından aşılanması sağlandı.

    Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu uygulama Avcılarlı vatandaşlar tarafından takdir toplarken, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ ye de gerçekleştirdiği hizmetlerden ötürü teşekkür edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir