• MİNİK DOSTLAR YALNIZ DEĞİL

    Çatalca Belediyesi, dünyayı birlikte paylaştığımız sevimli dostlarımız sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor.

  • Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz kış demeden hizmetlerini sürdürüyor. Çalışmalarında sokak hayvanlarını ihmal etmeyen ekipler, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın  “Her canlının hayatı bizim için önemli” talimatları doğrultusunda Çatalca’da yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması, hastalıklarının ve ağır yaralanmalarının tetkik, teşhis ve tedavi hizmetlerini yerine getiriyor. Ekipler Çatalcalı hayvanseverlerin bildirdiği durumlarda da mesai kavramı olmaksızın minik dostların yardımına koşuyor.

    Sıcak bir yuvaları olsun

    Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Ocak 2017’den bu güne kadar 274 yaralı, hasta sokak hayvanına müdahale edilirken, 207 hayvanında kontrolleri gerçekleştirildi. 37 sokak hayvanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Rehabilitasyon Merkezine sevk edildiği belirtilirken toplamda 518 hayvan dostumuza el uzatıldığı ifade edildi.

    Ekipler dostlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini bildirerek onların sıcak bir yuvaya sahip olmaları için de sahiplendirme çalışmalarında bulunduklarını belirtti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir