• MİNİKLER ATA’MIZA KOŞTU

    Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Kulüpleri ve Çocuk Evlerinin 3-5 yaş grubu öğrencileri Başkan Dr. Handan Toprak Benli ile beraber, yaklaşan 10 Kasım sebebiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79. yılında Avcılar Ambarlı Mahallesi’nde bulunan Atatürk Evi Müzesinde ziyaret ederek andı.

  •  

    Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Evleri ve Kulüpleri öğrencileri, aileleri ve Başkan Dr. Toprak,  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Atatürk Evi Müzesi önünde buluştu. Başkan Toprak velilere hitaben yaptığı konuşmasında; “ Bu toplumun geleneği ailedir. Onun için bir toplumun güçlü olması aile ile mümkün olur. Bizim hedefimiz de annelerin ve babaların çocuklarını sağlıklı bir ortamda en iyi şekilde yetiştirmesini sağlamak ve onlara güzel bir kent yaşamı sunmak. Onun için yola çıktık ve bunları gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız pırıl pırıl yetişiyorlar. Ellerinde bayrakları ile tek yürek olmayı daha şimdiden, okula başlamadan öğreniyorlar. Çocuklarımız yarınlarına güvenle bakacak. Bugün de burada çocuklarımızla beraber Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyet’ini kuran, bize emanet eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayız. O’na diyoruz ki birliğimizi ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacak. Atatürk’ün açtığı yolda hiç durmadan yürümeye devam edeceğiz” dedi.

    AVCILAR ÇOCUKLARINDAN ATA’YA KIRMIZI KARANFİL

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, konuşmasının ardından Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Evleri 3-5 yaş grubu öğrencileriyle Atatürk Evi Müzesini gezerken, çocuklarla beraber Atatürk’ün resminin bulunduğu yatağa kırmızı karanfil bıraktı. Çocuklar ellerinde Türk Bayrağı ve üzerlerinde Atatürk’ün resminin basılı olduğu kıyafetlerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem, onur, gurur ve minnetle andı.

    1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir