• MİNİKLER İSTEKLERİNİ ANLATTI

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulu’nu ziyaret etti.

  • Verdiği söz üzerine 5-E Sınıfı’ndaki ortaokul öğrencilerinin sınıfına girerek onlara sürpriz yapan İmamoğlu, istekleri bir bir dinledi ve gerçekleşmesi için ekibe talimatlar verdi. İmamoğlu, okul müdürleriyle de detaylıca görüştü.

    Beylikdüzü’nde bulunan okulları yakından inceleyen, bakım ve onarım işlerini üstlenen Beylikdüzü Belediyesi, gerek eğitim kadroları gerekse fiziki şartlar açısından en iyi okulların Beylikdüzü İlçesi’nde olması için çalışıyor. Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulu’nu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

    Geçmiş bir tarihte Kavaklı Stadı’nda spor yapan İmam Hatip ortaokulu öğrencilerine sınıflarına geleceği ile ilgili söz veren Başkan İmamoğlu, sözünün tuttu ve Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu 5 E Sınıfını ziyaret etti.

    Başkanı karşılarında gören öğrenciler, okulda ihtiyaç duydukları konuları İmamoğlu’na aktardı. Öğrencileri dinleyen İmamoğlu, isteklerin yerine getirilmesi için harekete geçeceklerini, buna karşılık olarak da başarılı olmalarını ve yıl sonunda karnelerini görmek istediğini belirtti. Gürpınar Azime Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hamit Altınten ve Gürpınar Azime Yılmaz İlkokulu Müdürü Erkan Yıldırım’la okulun koşullarını konuşan İmamoğlu, “İlçe çapında tüm okullarımızı yakından takip ediyoruz. Eğitim önceliğimiz. Eksikliklerin giderilmesi ve şartların iyileştirilmesi için çalışıyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir