• MOBİL ŞARJ İLGİ ODAĞI OLDU

    Küçükçekmece Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçirdiği mobil şarj bisikletler ile bu yıl 22.'si İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Dünya Petrol Kongresi'ne katıldı.

  • WPC(Dünya Petrol Konseyi) Başkanı Jozsef Toth ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman sosyal sorumluluk standına yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediyesi adına  Bilgi İşlem Müdürü Çağdaş Mersinlioğlu’na teşekkür sertifikası takdim etti. Bilgi teknolojileri alanında yaptığı örnek çalışmalarla dikkat çeken Küçükçekmece Belediyesi, sosyal sorumluluk projesiyle kongreye katılan tek yerel yönetim olarak da ilgi odağı oldu.

    MOBİL ŞARJ CİHAZI STANDINA BÜYÜK İLGİ

    Akıllı telefon ve tabletlerin şarj sorunu ile vatandaşların hareketsizliğini güzel bir ironide birleştiren Küçükçekmece Belediyesi’nin Dünya Petrol Kongresi’nde açtığı stantta sergilenen mobil şarj bisikletler kongre ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

    KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

    Bisikletli cihazı kullanan ziyaretçiler , pedal çevirirken hem spor yaptı hem de telefonlarını şarj etti. Küçükçekmece Belediyesi’nin standını ziyaret eden WPC(Dünya Petrol Konseyi) Başkanı Jozsef Toth, WPC Genel Direktörü Pears Riemer ve Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman sosyal sorumluluk standına yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Çağdaş Mersinlioğlu’na teşekkür sertifikası ve hediye takdim etti.  Besim Şişman, çevreci projeler alanında Küçükçekmece Belediyesi’nin örnek teşkil ettiğini ve kongreye katılan tek yerel yönetim olduğunu dile getirdi. Mobil bisikletleri inceleyen yetkili heyet, cihazları kullanırken renkli görüntüler de ortaya çıktı.

    Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasında hizmet veren Küçükçekmece Belediyesi, hizmet binasına yerleştirdiği bisikletli şarj cihazlarıyla vatandaşlara spor yapmaları gerektiğini hatırlatıyor. Cihazı kullanan vatandaşlar pedal çevirdikçe üretilen elektrik, akıllı telefonları şarj etmek için kullanılıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir