• MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

    Avcılar’da Muhtarlar Günü kutlaması hafta başında başlayıp çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam etti.

  • Avcılar Belediyesi tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısının Ekim ayı buluşmasında ‘Muhtarlar Günü’ kutlandı. Muhtarlar Günü dolayısıyla Pazartesi günü başlayan çeşitli etkinlik ve kutlamalar, bugün Hükümet Konağı önünde çelenk koyma törenine kadar devam etti.

    Avcılar ilçesi muhtarlarının yanı sıra Sivas’tan gelen muhtarların da konuk olarak katıldığı yemekli kutlama programına, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve Avcılar Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Muhtarlık müessesesinin öneminin konuşulduğu yemekli toplantının sonunda, katılım gösteren muhtarlara başarılı çalışmalarının devamı niteliğinde başarı plaketi verildi. Hafta boyunca Avcılar Belediyesinin çeşitli birimleri gezen Sivaslı muhtarlar, çalışanlar, birim müdürleri ve Avcılarlı muhtarlarla karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Hükümet Konağı önünde çelenk koyma töreni gerçekleştirilirken, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de törene katıldı.

    Başkan Toprak muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında; “Halkın temsilcisi, yerel demokrasinin seçilmiş en küçük ve en temel birimi olan ve kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli rol oynayan, yerelde çözüm ortağı muhtarlarımızın, Muhtarlar Gününü kutluyoruz. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı topraklardan gelen Sivaslı muhtarlarımızı Avcılar’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir