• MUTLULUK HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Büyükçekmece'de yaşayan 3 çocuğu engelli Narçın ailesini ziyaret etti.

  • Hatice Akgün, işsiz olan aile reisi Orhan Narçın’a da en kısada iş bulanacağının müjdesini verdi.

     

    Muratçeşme Mahallesi’nde  ikamet eden 3 çocuklu Narçın ailesini ziyaret eden Hatice Akgün,  çocukların durumu hakkında bilgi aldı. 3 çocuğu da engelli olan ve işsiz baba Orhan Narçın’a en kısa sürede iş bulanacağını belirten Akgün, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Hatice Akgün,  3 Aralık tarihin Dünya Engelliler Günü olduğuna vurgu yaparak, “İlçemiz genelindeki engelli vatandaşlarımızın toplumun ayrılmaz parçaları olduğu bilinciyle her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerden yararlanmalarının da önünü açıyoruz” dedi.

     

    Narçın ailesinin çocuklarına hediyelerini veren Hatice Akgün, şunları söyledi:  “Mutluluk hiç bir şeye engel değildir. Çünkü hepsi hayatla barışık ve güler yüzlü insanlar. Onların hayata bu denli bağlı olmaları beni de mutlu etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın hep yanlarında olacağız.”

    Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından da aileye tekerlekli sandalye, yakacak, gıda ve aile danışmanlığı hizmeti veriliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir