• MÜZİĞİN USTALARI BULUŞTU

    Beylikdüzü Belediyesi’nin müzikseverleri buluşturmak için aralıklarla düzenlediği konserlerde son olarak “Avrasya’nın Müziği Ustalar Buluşması” konseri gerçekleşti.

  • Değişik kültürlerin müzikleriyle, Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde herkes hep bir ağızdan yağmura inat eğlendi, oynadı, keyif dolu bir gece yaşadı.

    Yağmurun altında çalınan şarkılar Beylikdüzü sakinlerine keyifli bir gece yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi, “Avrasya’nın Müziği Ustalar Buluşması” konserini Yaşam Vadisi’nde vatandaşla buluşturdu. Enstrümantal olarak, farklı kültürlerden birçok eseri çalan sanatçılar, müziğin evrenselliğine vurgu yaptı, dinleyicilerden büyük alkış aldı.

    Farklı müziklerle renklenen Yaşam Vadisi’nde balabanda Azerbaycanlı Alihan Samedov, buzikide Orhan Osman, klarnette Yunanistanlı Stavros Pazarentsis, ve kemanda Talat Er hünerlerini sergiledi. Çeşitli danslarla müziklere eşlik eden vatandaşlar, alkışlarla da ritim tuttu. Konser sonunda Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bağbekleyen, sanatçılara performanları için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir