• ÖDÜLLERİNİ KADIOĞLU VERDİ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu İstanbul Esenyurt Üniversitesi tarafından düzenlenen “Bilim ve Başar Ödülleri” programına katılım sağladı.

  • Esenyurt Üniversitesinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt, Esenyurt Üniversite Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Esenyurt Üniversitesi Öğretim görevlileri ve çok sayıda Esenyurt Üniversitesi öğrencileri katılım sağladı.

    Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Cuma Bayat ‘’ Üniversite olarakbu kadar kısa süre içinde iyi bir akademik ve eğitim temposu ile çok büyük başarı elde ettik.Bu anlamda destek vererek bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sağlık alanında gösterdiğimiz bu kadar başarı karşısında Esenyurt ’ta artık tıpfakültesi gerekmektedir” dedi.

    Rektör Bayat’ın konuşması ardından çeşitli dallarda araştırmalar yapan ve uzmanlık alanında makaleler yazan Esenyurt Üniversitesi öğretim üyelerinin yazmış olduğu makalelerin yayınlandığı kendi alanlarında en göze çarpan dergilerin gösterimi yapıldı.

    Programda konuşma yapan Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt ; ‘’Bize böyle bir gururu yaşattığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum dedi ‘’

    Programda daha sonra öğretim görevlilerine ödüllerini vermek üzere kürsüye gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şöyle dedi; ‘’Bunlar gerçekten çok gurur verici tablolar. Geçen yıldan bu yana çok gelişme gösterdik. İnşallah önümüzdeki senelerde daha da büyük gelişmeler gösteririz ve bu yıl sağladığımız başarıyı iki’ye katlarız. Ben bir kez daha hocalarımızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

    Esenyurt Üniversitesinde düzenlenen Bilim ve Başarı ödülleri programı öğretim görevlilerinin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir