• ÖĞRENCİLER BEYGEM’E DANIŞTI

    Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan BEYGEM, Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi’ndeki Üniversite Tercih Fuarı’na katılan ilk ve tek belediye oldu.

  • 3 gün süren fuar boyunca yaklaşık 2 bin öğrenciye tercih danışmanlığı hizmeti veren birim, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

    120 üniversitenin stant açarak kendilerini tanıttığı Üniversite Tercih Fuarı, 16-18 Temmuz arası Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Beylikdüzü Gençlik ve Eğitim Merkezi (BEYGEM) de bu fuara katılan ilk ve tek belediye kurumu oldu. 15 kişiden oluşan eğitmen kadrosu ile iki stantta hizmet veren BEYGEM, fuarın ilk gününde toplam 897 öğrenciye danışmanlık verdi. Bu rakam fuar sonunda yaklaşık 2 bin öğrenciyi buldu.

    Öğrencilerin BEYGEM’i tercih etmelerinin sebebinin hiçbir üniversitenin bağlamında olmadıklarından kaynaklandığını belirten Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe, öğrencilere net bilgi verip meslekleri tanıttıklarını ifade etti. Kendilerine danışan her öğrenciye üniversite tercihlerinde ve kariyer yolculuklarında doğru seçim yapmalarına yardımcı olduklarını söyleyen Gökçe, birçok üniversite tarafından takdir edildiklerini de ekledi.

    Ayrıca Beylikdüzü Beylicium AVM 2. Kat’ta bulunan BEYGEM, 18-26 Temmuz arası TEOG ve LYS için tercih danışmanlığı hizmeti vermeye devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir