• ÖĞRENCİLER MORAL DEPOLADI

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi TEOG kursları öğrencileri, haftasonu düzenlenen motivasyon etkinliklerinde şarkılar söyleyip, oyunlar oynayarak sınav stresini üzerlerinden attılar.

  • Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Halk Akademisi’nde gerçekleşen motivasyon etkinliğine Halk Akademisi TEOG kurslarında eğitim gören 200 öğrenci katıldı.

    Deneme sınavı yapıldı

    26-27 Nisan tarihlerinde yapılacak olan TEOG 2. dönem sınavlarına kaliteli eğitmenler eşliğinde hazırlanan öğrenciler gerçeğini aratmayan deneme sınavı yapıldı. Ardından öğrenciler çalan müzik eşliğinde halay çekip, oyunlar oynayarak TEOG öncesi stres atıp gönüllerince eğlendiler.

    Başkan Akgün, başarı diledi

    Sınava girecek öğrencilerin kaygı ve heyecanlarını bir kenara bırakarak, morallerini yüksek tutmaları, velilerin de çocuklarına her konuda destek olmaları gerektiğine vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitim yaşamına katkı sunmak için ücretsiz eğitimler vermeye devam edeceğiz. Çünkü çok güzel sonuçlar alıyoruz. Geçtiğimiz yıl TEOG sınavlarında birinci olan ve dereceye giren öğrencimiz oldu. Bu bize oldukça gururlandırdı. Her sınav gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceğini oluşturacak önemli adımlardan biridir. İnanıyorum ki öğrencilerimiz de ellerinden gelen gayreti göstererek bu aşamaya kadar geldiler. Onların bu sınavı başarıyla tamamlayarak, emeklerinin karşılığını almalarını can-ı gönülden diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir