• ÖĞRENCİLER TÜRKÜYE DOYDU

    Küçükçekmece Belediyesi'nin okul söyleşileri kapsamında düzenlediği " Müzik ve Söyleşi'' programının konukları Özkan Toksoy ile Ufuk Çoban oldu.

  • Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programda, öğrenciler türkülere eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı.

    ”YENİ BİR ALBÜM ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

    Türkünün öneminden bahseden sanatçı Özkan Toksoy; ”Çok uzun zamandır profesyonel olarak çalışmamıza rağmen sizlerin karşısında çok heyecanlıyız. Ufuk ile bir albüm çıkardık ve yeni albümü de çıkarmayı düşünüyoruz. Birlikte türkü söylemeyi çok seviyoruz. Sizler de elinizdekilerin kıymetini bilmelisiniz. Neşet Ertaş ve Aşık Veysel gibi insanları dinledikçe içindeki felsefeyi ve dünya hakkındaki söyledikleri derin şeyleri anlarsınız.Bu sanatçılar, İç Anadolu kültürünü kucaklayan yegane insanlardır.Burada sizinle olmaktan çok büyük keyif aldık. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

    Öğrencilerin de eşlik ettiği konserde büyük alkış alan sanatçılar, ” Yalan Dünya, Uzun İnce Bir yoldayım, Ağlama Yar, Saçlarını Taramışsın, Beyaz Giyme Toz Olur, Mihriban” eserlerini seslendirdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir