• ÖĞRENCİLERDEN ÇEVİK KUVVET’E MORAL

    Esenler'deki çeşitli okullardan 170 öğrenci, Bayrampaşa'da bulunan İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne moral ziyaretinde bulunup "Polisimin Yanındayım" mesajı verdiler. Çocukların, "Korkusuz Kahramanlar" olarak adlandırdıkları polis ağabeyleri ve ablaları ile buluşmasında duygusal anlar yaşandı.  

  • Türkiye’yi yasa boğan Beşiktaş’taki terör saldırısının ardından toplumun her kesiminden polisimize destek yağmaya devam ediyor. Esenler Belediyesi’nin yürüttüğü “Bir Kitap Bir Dünya” projesine katılan ilçenin değişik okullarından 170 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte, hain saldırıda en çok şehit veren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne moral ziyaretinde bulundular.

    ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

    Öğrenciler, polis ağabeyleri ve ablaları ile buluşmalarına ellerinde Türk bayrakları, dillerinde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile geldiler. Moral ziyaretine; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun yanı sıra Esenler İlçe Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Belediye Başkan Danışması Abdullah Aksu da katıldı.

    BU MİLLET ZALİMLERİN ÖNÜNDE EĞİLMEYECEK 

    Esenlerli öğrencilerin, moral ziyaret ile, bu toprakların çocuklarının acıda ve sevinçte bir ve bütün olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Biz çok zor bir coğrafyanın çocuklarıyız. Ancak dimdik ayakta durmak zorundayız. Biz var olduğumuz sürece bu millet, hiç bir zaman zalimlerin önünde eğilmeyecek. Kim hangi oyunun oynarsa oynasın. Bilsinler ki, bu milletin sinesinden geri dönecektir. Bilsinler ki, bu ülkenin milyonlarca çocuğu aynı duyguyla, aynı heyecanla büyüyor. Bu ülke, bu heyecanla yoluna devam edecektir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir