• ESENYURT’TA ÇOCUK İSTİSMARI PANELİ

    Esenyurt Üniversitesi öğrencileri ‘Çocuk İhmali ve İstismarı’ konulu panel düzenledi.

  • Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen panele Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada ve Esenyurt Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler katıldı.

    Moderatörlüğünü Muhsin Öztürk’ün yaptığı panelde panelistler ise Sosyal Hizmet uzmanları Esranur Özer, Öznur Sarıahmetoğlu, Meral Kök Can, Şenay Gül ve Yardımcı Doçent Dr. Evren Bayramlı oldu.

    Başkan Kadıoğlu; “Böylece çocuklarımız daha başarılı oluyor”

    Esenyurt Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği panelde konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Çocuklarımızın geleceğe daha sağlam adımlar atması için eğitim ve spor alanında önemli projelere imza attık. Bunun yanı sıra geçen yıl başlatmış olduğumuz proje ile 5 yaşından itibaren özel testlere tabi tutuyoruz. Bu testler sonucunda çocuklarımızı hem yüzmeye başlatıyoruz, hem de hangi alana yatkın ise o alanda eğitime yönlendiriyoruz. Bu sayede çocuklarımız hayata daha emin adımlarla başlıyor” dedi.

    Başkan Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından panelistlerin izleniminde, öğrenciler sunum yaparak çocuk ihmali ve istismarı konusunda yapılan yanlışları ile ailenin ve toplumun eksik kaldığı yönleri dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir