• ÖĞRENCİLERİN UFKU AÇILDI

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri İstanbul’un en başarılı liselerini gezdi.

  • Eğitime verdiği önem ve katkılarla tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin eğitim düzeyi yüksek bir ilçe olduğunu belirterek; “Eğitim kalitesi yüksek ve başarısını kanıtlamış okullara yapılan bu tür geziler öğrencilerimizin ufkunu açması açısından oldukça yararlı” dedi.

    Birlikte deney yaptılar

    Büyükçekmece Belediyesi Kültür Müdürlüğü Halk Akademisi 8.sınıf öğrencileri Türkiye’nin eğitim kaliteli yüksek ve en başarılı liselerinden olan Galatasaray Lisesi, Yaşar Acar Fen Lisesi, Fuat Sezgin Fen Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’ni gezdi. Bu okulların öğrenci ve öğretmenleriyle görüş alışverişinde bulunan Büyükçekmeceli öğrenciler,  gittikleri bazı okullarda da yaşıtlarıyla birlikte çeşitli deney ve eğitimlere de katıldılar.

    “Kültür ve eğitim gezilerini önemsiyoruz”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu tür kültür ve eğitim amaçlı gezilerin öğrencilerin ufkunu açması bakımından son derece yararlı olduğuna vurgu yaparak; “Büyükçekmece ilçesi eğitim düzeyi yüksek olan ilçelerden bir tanesi. Bizde bu çıtayı daha da yukarıya taşımak adına eğitime büyük önem veren bir belediyeyiz. Çocuklarımızın ülkemizin en başarılı okullarına gerçekleştirdikleri bu ziyaretleri önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

    img-20170120-wa0000

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir