• ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Muratbey Esin Ovacık İlkokulu’nda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği yıl sonu sergi açılışını gerçekleştirdi.

  • Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılan çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi, Muratbey Esin Ovacık İlkokulu’nda açıldı.

    Açılışa Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Mesut Üner, Muratbey Muhtarı Ceyhun Koç, Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Taner Çelenk, okul müdürleri, vatandaşlar, kursiyerler ve aileleri katıldı.

    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Taner Çelenk yaptığı açılış konuşmasında kurslar hakkında bilgi vererek halkın istek ve talepleri doğrultusunda Halk Eğitim Merkezi’ndeki kurslara gelemeyen bayanlara yönelik Çatalca’nın Mahallelerinde de kurslar açtıklarını dile getirdi.

    Topluma ve aile ekonomisine katkı sağlanıyor

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, açılan kurslar sayesinde genç kız ve kadınların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim olanağı bulduğunu belirttiği konuşmasında, hayat boyu öğrenmenin önemine dikkati çekti. Başkan Cem Kara,  “ Eğitimci bir belediye başkanı olarak eğitimin önemini burada bir kez daha dile getirmek istiyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Açılan kurslar sayesinde kendilerini geliştirme fırsatı bulan kursiyerler yıl boyunca almış oldukları eğitimleri ortaya çıkardıkları eserler ile pekiştirerek topluma ve aile ekonomisine katkı sağlıyor.  Kendilerini ve eğitimcilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

    Açılış öncesi Çatalca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurslarına katılan ve başarılı olan kursiyerlere kurs bitirme belgeleri verildi. Program kursiyerlerin hazırladıkları fotoğraf, biçki-dikiş, el nakışı, el sanatları, giyim vb. alanlarda hazırladıkları sergilerin gezilmesiyle son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir