• ÖĞRETMENLERE BALIK EKMEK ÜCRETSİZ

    İstanbul’un ünlü Balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı engelli vatandaşları ve onların eğitmenlerini ağırladı. Öğretmenlerin baş tacı olduğunu belirten Balcı; ‘Öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Onlar bizim annemiz, babamız’ dedi. 

  • 24 Kasım öğretmenler günü dolasıyla İstanbul’un Ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan Balcı engellilere ve onlara eğitim veren öğretmenleri Balıkçı Kenan Yaşam Vadisi tesislerinde ağırladı. Öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını söyleye Balıkçı Kenan Balcı; ‘’Annelerimiz, babalarımız ve üçüncü olarak öğretmenlerimiz bizler için çok değerli. Öğretmenlerimize duyduğumuz minnet ve şükranları bildirmek için bugün misafir ettik. Öğretmenlerin hepsinin işi çok zor ama engelli kardeşlerimize hizmet eden öğretmenlerimiz ise daha çok zahmete katlanıyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Öğretmenlerimizin günleri yoğun, bir bölümü gelemedi. Engelli kardeşlerimizin ise arabaları kaza yaptığından dolayı gelemeyenler oldu’ ifadelerini kullandı.

    PAZARTESİ GÜNÜ ÖĞRETMENLERİMİZ MİSAFİRİMİZ

    Öğretmenleri Pazartesi günü Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Tesisleri’nde misafir etmek istediğini belirten Balcı; ‘Gelebilen tüm öğretmenlerimiz misafirimiz ve davetlimizdir. Pazartesi saat 11.00’den 15.00’e kadar Balıkçı Kenan tesislerine uğrayacak değerli öğretmenlerimiz misafir edileceğiz. Onların hakkını ödeyemeyiz” diye konuştu.

    VELİTTİN KÜÇÜK ÖĞRETMENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

    Beylikdüzü Türkiye Deniz Canlıları Müzesi ve Balıkçı Kenan Tesisleri’nde 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili düzenlenen yemeğe katılan Ak Parti Beylikdüzü İlçesi Belediye Başkan aday adayı Velittin Küçük, Öğretmenlerimizi unutmadı ve onlara gerekli desteği vererek bu güzel günlerini kutlamadan geçmedi.

    Küçük, Böyle bir organizasyonu düzenleyen Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür etti. Küçük, “Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biri, bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Balıkçı Kenan Balcı’ya da bu jestinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir