• OKULA DESTEK KURSLARI BAŞLADI

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi “Okula Destek ve Sınavlara Hazırlık Kursları” kayıtları başladı.

  • Her branştan eğitmenin yer aldığı Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, bu yıl da binlerce öğrenciyi hem sınava hazırlıyor hem de eğitim ve öğretim hayatında başarılı olmasına katkı sağlıyor.

    Kurslar ücretsiz

    Büyükçekmeceli öğrencileri 2018-2019 yeni eğitim ve öğretim yılında da yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediyesi, velilerden hiçbir ücret talep etmeyerek çocukları geleceğe hazırlıyor.

    4-5-6 ve 7’inci sınıf öğrencilerine yılsonuna kadar Türkçe ve Matematik, 8’inci sınıflara ise Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için Türkçe, Matematik, Fen, İngilizce ve İnkılap Tarihi dersleri veren Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi, eğitim alanında öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

    “Eğitim benim asıl işim”

    Çocuklara verilen eğitimin ülkeye yapılan en büyük hizmet olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’nin aydınlık yüzü olan çocuklarımıza destek olmak bizi mutlu ediyor. Türkiye’nin en büyük sorunlarından bir tanesi eğitimdir. Çocuklarımızın gelecekte aydınlık yolda yürümelerini istiyorsak eğitim ve öğretim konusunda her zaman onların yanında olmalıyız. Her yıl binlerce çocuğumuzu eğitim merkezlerimizde geleceğe hazırlıyoruz. Eğitim benim asıl işim. Eğitime katkıda bulunmak, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

    Büyükçekmece, Celaliye, Çakmaklı ve Mimarsinan’da verilen ücretsiz hazırlık kurslarına kayıt olmak isteyen öğrenciler 883 29 95 ve 883 40 00 numaralı telefonları arayabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir