• OKULLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

    Küçükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veteriner İşleri ekipleri, ilçedeki okullarda dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışması başlattı.

  • Sömestr tatili boyunca devam edecek dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında tuvaletlerde ve umumi alanlarda çevre zararlıları ve haşerelerle mücadele edilerek, sağlıklı bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

    “ÇOCUKLAR, EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ”

    Tuvaletlerde, spor salonlarında ve okullardaki ortak kullanım alanlarında başlatılan ilaçlamayla öğrenciler için daha hijyenik bir ortam sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “En değerli varlıklarımız çocuklarımızın sağlığı bizler için çok önemli. İlçemizde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda ayırt etmeksizin ilaçlama çalışmalarımız yapılıyor. Bunun için sömestr tatilini de fırsat bildik. Çocuklarımız inşallah ikinci döneme daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda başlayacaklar” diye konuştu.

    Ayrıca ilçedeki okullardaki su depoları da Küçükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edilerek, temizleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir