• OKULLARDA EKSİK KALMAYACAK

    Her fırsatta okulları ziyaret edip eğitimin önemine vurgu yapan Dr. Hasan Akgün, ekibine okulların A’den Z’ye tüm eksikliklerinin tamamlanması talimatı verdi. Ayrıca Kumburgaz’da yapımına başlanan yeni okullun inşaatına da tüm hızıyla devam ediliyor.

  •  

    Okulların sınıfları, ana sınıfları, ıslak alanları, tuvaletleri, öğretmen odaları, boya ve elektrik işleri, ana sınıflar oyun alanları, oyun grupları gibi iç mekân ihtiyaçları gözden geçirilip gerekli onarım yapılırken ihtiyaç duyan okulların çatıları da aktarılıyor. Okul bahçelerinin tanzimleri, oyun grupları, basket ve voleybol sahaları, pota ve direkler, çizgiler ve bahçe bitki ve çiçekleri de elden geçiriliyor.

    Sıfırdan yapılıyor

    Büyükçekmece Belediyesi ekipleri ilçe genelinde okullarda sürdürdükleri çeşitli onarım çalışmalarının yanında bazı okulların çok amaçlı salonlarını veya spor salonlarını sıfırdan yapıyor.  Örneğin Eskiyen Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu Ve Ortaokulu spor salonunu yıkan ekipler, spor salonunu sıfırdan yeniden yapacak. Ayrıca Türkoba’daki Bahadır Demir İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunun yapımına da başlandı.

    “Atatürk’e saygı bunu gerektirir” 

    Okulların bahçe ve iç mekânlarındaki Atatürk büst, kaide veya heykellerinin de gerekli durumlarda özel bir itinayla bakımı yapılıyor. Ayrıca bayrak direkleri ve bayrakların durumu da gözden geçiriliyor. Her gün mesaisinin bir bölümünü okullarda yürütülen çalışmaları denetlemeye ayıran Başkan Dr. Hasan Akgün, şöyle konuştu:  “Benim için en önemli görev, çocuklarımızın çağdaş bir ortamda, dünya standartlarında eğitim almalarını sağlamaktır. Atatürk gençliğinin ve çocuklarının eğitimi için biz elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.  Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz hazır tatildeyken, tüm okullarımızın eksikliğini tamamlayacağız. Spor salonu veya çok amaçlı salon ihtiyacı olan okullarımızın bu ihtiyaçlarını gidereceğiz. Çalışmalarımız çeşitli okullarda başladı, sırayla tüm okulları elden geçireceğiz. Atatürk çocukları her şeyin en iyisine layıktır. ”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir