• OKULLARIN EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

    Bakırköy Belediyesi ve Fatih Kıztaşı Lions Kulübü işbirliği ile Yeşilköy Anadolu Lisesi Fizik Laboratuvarının eksikleri tamamlandı.

  •  

    Yeşilköy Anadolu Lisesi Fizik Laboratuvarının eksik ekipmanları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Uluslararası 118-E Lions Yönetim Çevresi Başkanı Neslihan Keçeci ve Fatih Kıztaşı Lions Başkanı Gülten Soyer ile lionlar tarafından teslim edildi.

    Bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Bakırköy’deki tüm okulların eksiklerini gidermeye çalıştıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu: “ Eğitimin önemine inanan bir yerel yönetici olarak değerli çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bakırköy’deki okullarımızın boya-badana, çatı onarımı, tuvalet, sıra, dolap, masa, peyzaj düzenlemesi, spor alanlarının düzenlenmesi, temizliği gibi fiziki ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ;kültür-sanat ve spor olanaklarından da yararlanabilmeleri için çabamız devam ediyor. Ayrıca sosyal yardım projeleriyle  de Anadolu’daki çocuklarımızın yanında oluyoruz.  Bugün de burada Fatih Kıztaşı Lions Kulübü’nün desteğiyle Yeşilköy Anadolu Lisesi Fizik Laboratuvarının  eksiklerini tamamladık. Çocuklarımızın akılcı, bilimsel ve sorgulayan eğitim almaları için belediye olarak desteğimiz sürecek. Bakırköy’de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitim kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Bir gerçek var ki; hayatta en hakiki mürşit ilimdir, pozitif bilimdir. Aydınlık yarınlarımızın ideallerine ulaşabilmeleri için gayretimiz sonuna kadar sürecek.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir