• ÖMER ŞATIR: KAVGASIZ BİR SEÇİM OLSUN

    Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti.

  • 2019’un başarı, sağlık ve huzur getirmesini dileyen Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim süreciyle ilgili olarak da “Tüm adaylara başarılar diliyorum. Kavgasız, gürültüsüz bir seçim ortamı olsun.” dedi.

    2019’un ilk meclis toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır başkanlığında toplanan Ocak Ayı Belediye Meclisi 1. Oturumu’nda, verilen iki sözlü önergenin görüşülmesinin ardından, Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçildi. Ocak Ayı Belediye Meclisi 1.Oturumu’nda görüşülen Gündem Maddeleri’nden 1,3, 4, 5, 7, 8, 9,10. Maddeler oy birliği; 6. Madde oy çokluğu ile meclisten geçti. Komisyon Raporları’ndan 11. Madde de oy birliği ile Meclis’ten geçti.

    Denetim Komisyonu Üyeleri Seçildi

     2019 yılının ilk meclis toplantısında Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyeleri, 5 kişiden oluşan Denetim Komisyonu’nu seçmek için sandık başına gitti. Gizli oylama usulüne göre yapılan seçimlerde CHP Grubu’ndan  Ahmet Bağbekleyen, Aziz Gökdeniz, Deniz Çakıroğlu ile AK Parti Grubu’ndan ise Ali Gürsel Ovalı ve Gülhan İbracık komisyon üyeliklerine seçildiler. Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu’nun 11 Ocak Cuma günü saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir