• ONBİNLER EŞLİK ETTİ

    Okyanus şarkısıyla tüm listeleri alt üst eden ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Çatalca 18. Erguvan Festivali’nde muhteşem bir konser verdi.

  • Okyanus” şarkısı dillerden düşmeyen son zamanların başarılı sanatçısı Derya Uluğ, Çatalca Belediyesi 18. Erguvan Festivali kapsamında Mehmetçik Meydanı’nı dolduran binlerce seveniyle buluştu.

    Muhteşem bir gece yaşandı

    Uluğ, konserde “Okyanus”, “Canavar” adlı sevilen eserlerinin yanı sıra albümünde yer alan diğer şarkılarını da seslendirerek geceye damgasını vurdu. Konserde hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan sanatçı kendisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu ifade etti ve kendisini Çatalcalılarla buluşturan Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini sundu.

    Başkan Cem Kara konseri vatandaşlarla izledi

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın vatandaşlar arasında izlediği konserde ünlü sanatçı Derya Uluğ ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ı unutmadı. Uluğ’un yılların başarılı sunucusu Vatan Şaşmaz’ı sevgi ve rahmetle anarak, “Seni asla unutmayacağız” sözleri, alanı dolduran binlerce kişinin alkışıyla karşılık buldu. Konserin sonlarına doğru başlayan yağmura aldırış etmeyen Çatalcalılar ve güzel sanatçı yoğun yağmura rağmen şarkıları hep birlikte söyleyerek gönüllerince bir akşam geçirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir