• ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN EĞİTİM

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 24 Kasım Öğretmenler günü öncesi okulları gezerek hem okulların eksiklikleri hakkında bilgim aldı hem de öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutladı.

  •  

    Büyükçekmece Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başlayan  Başkan Akgün, ekibiyle birlikte okulda incelemelerde bulundu. Öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Akgün, “Okullarımıza daha iyi ne yapabiliriz. Eğitime daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle öğretmenlerimizle bir araya gelerek ortak çözüm arayışındayız.Geleceğimiz için okullarımızın A’dan Z’ye her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi en büyük önceliğimiz eğitim” dedi.

    Okul gezisinde ki ikinci durağı Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi olan Başkan Akgün, öğretmenlerin sorunlarını dinlemeye devam etti. Okulların en iyi eğitimi verebilmeleri adına, okulun ihtiyaçlarını öğretmenlerden dinleyen Başkan Akgün, “Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Karanlığı yok etmek için bir ışık yeter… Bu ışık öğretmenlerimizdir. Bu düşünceyle siz değerli öğretmenlerimizin istekleri her zaman benim ve ekibimin önceliğidir” ifadesini kullandı.

    Okul gezisini Ömer Gültekin – Yavuz Selim İlkokulu’nda sonlandıran Başkan Akgün, öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir