• ONLAR YARININ SANATÇILARI

    Avcılar Belediyesi Cihangir Kent Enstitüsü Çocuk Evi ve Firuzköy Kent Enstitüsü Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı ‘Yılsonu Gösterileri’ Avcılarlı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

  • Avcılar Belediyesi Cihangir Kent Enstitüsü Çocuk Evinde gerçekleştirilen gösterilerde, minik öğrenciler danstan ritme ve İngilizce söyledikleri şarkılarla izleyicilerin beğenisini kazandı. Avcılar’ın minik sanatçıları sergiledikleri birbirinden güzel performanslarla uzun süre ayakta alkışlandı. Animatör grubu ve kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlenen çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirmenin tadını çıkardı. Çocuklarla doğru iletişimde ortak bir dil oluşturmak için verilen Anne-Baba eğitimine katılan velilere de sertifikaları verildi.

    YARININ SANATÇILARI BUGÜNDEN YETİŞİYOR

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ de yılsonu gösterisini izlemeye gelenler arasındaydı. Avcılar’ın sanatı akademikleştirdiğini ve kurumsallaştırdığını dile getiren Başkan Dr. TOPRAK; “Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerimiz; çocukların bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerinin temellerinin atıldığı, önemli bir eğitim müessesi konumundadır. Her alanda erdemli, bilinçli ve sağlıklı bireyler olmalarını amaçladığımız geleceğe ışık saçan çocuklarımız sevgiyle, cinsiyet eşitliği temelinde ve Atatürk’ün açtığı yolda, bilimin ışığında büyüyorlar. Sanat ve sporu konusunda uzman eğitmenler aracılığı ile öğrenerek kendi yeteneklerini keşfediyorlar. Avcılar’da yarının sanatçılarının daha bugünden yetişmesini sağlıyor ve kendi sanatçısını kendi yetiştiren bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir