• ORDULULARA BİRLİK ÇAĞRISI

    Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği ilk kurucular kurulu toplantısını Nelipide' de gerçekleştirdi. Toplantıda Dernek Kurucu Başkanı Nezir Karayün ve kurucu yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra misafir olarak Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin Küçük de katıldı.

  • Beylikdüzü Nelipide’de kahvaltılı olarak gerçekleşen Beylikdüzü Tüm Ordulular Deneği ilk kurucular kurulu toplantısında gündem,  derneğin kurulma amacı ve yapacağı çalışmalar oldu. Dernek başkanı Gazeteci Nezir Karayün, yaptığı konuşmasında “Bu derneğin kurulma amacı Beylikdüzü’nde yaşayan tüm Orduluların bir arada dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Biz Beylikdüzü’nde birlik ve beraberlik içerisinde olursak, hem yaşadığımız ilçemizin hem de doğduğumuz ilimiz olan Ordumuzun kültürünü yaşayıp, çocuklarımıza da aktarabiliriz. Bu şekilde kurulan sivil toplum kuruluşlarının tek amacı vardır; o da birlik ve beraberliğin olduğu bir çatının altında gerçekleşecek olan dayanışmadır. Birlik içinde aşılamayacak hiç bir engel yoktur.” diyen Karayün;

    “Kaliteli İnsanlardan Oluşuyor”

    “Derneğimiz insanların maddi manevi huzuru doğrultusunda bir rota belirleyecek ve o şekilde de devam edecektir. En kısa zamanda Beylikdüzü’nde yaşayan Ordulu hemşerilerimizi bir araya toplayacak, hemşerilerimizin yararına olan birçok hizmetlere birlikte imza atacağız.  

    Beylikdüzü’nde Ordulu Birlikteliği

    Derneğimizi tam anlamıyla yerine oturtmak ve çalışmalarımızın temelini sağlamlaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü bu derneğin kurucu üyeleri çok kaliteli insanlardan oluşuyor, kalitemizden ve otoritemizden ödün vermeden Beylikdüzü’nde çok güzel bir birliktelik sağlayacağız. Tüm Orduluları derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Çocuklarımızın da geçmişlerini unutmamaları için bu tür oluşumlara daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

    Çiçeği Burnunda Dernek

    Toplantıda misafir olarak yer alan Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin  Küçük’te bir Ordulu olarak  kurucu üyelere, ” Bütün Orduluların birlik ve beraberlik duygusuyla bir çatı altında,  yardımlaşma dayanışma içersinde olmasını görmek beni mutlu eder. Bir arada huzur içinde,  birbirini ezmeden, birbirinin haklarını gözeterek çok daha iyi koşullarda yaşayabileceğimizi herkese gösterebiliriz. Derneğimiz çiçeği burnunda yeni bir dernek fakat zamanla çok daha iyi yerlere geleceğinize inanıyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir