• ORUÇLARI BİRLİKTE AÇTILAR

    Esenyurt Belediyesi düzenlediği sokak iftarlarının 1’nci gününde Orhangazi-Aşık Veysel ve Koza Mahallesi sakinlerini bir sofrada buluşturdu. Başkan Necmi Kadıoğlu’nun da katıldığı iftar programında dualar ardından oruçlar birlikte açıldı.

  • Orhangazi Mahallesi Veysel Karani Camii önünde yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofralarına Başkan Kadıoğlu ile birlikte başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katılım sağladı.

    Kur’an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Rabbim bu mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçları kabul etmesini diliyorum.  11 ayın sultanı bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayının tüm dünyaya barış huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

    Sokak iftarı programı sonrasında Başkan Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl kurulan Ramazan etkinlik alanı ziyaret ederek, burada vatandaşlar ile sohbet etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir