• OTO FARELERİNE OPERASYON

    İstanbul'da servis ve hurdacılardan aldıkları otomobil beyinlerini, araçlara takıp "otomobillerin araç çalıştırma sistemini" değiştirerek çaldıkları ve Antalya'da sattıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

  • İstanbul’da servis ve hurdacılardan aldıkları otomobil beyinlerini, araçlara takıp “otomobillerin araç çalıştırma sistemini” değiştirerek çaldıkları ve Antalya’da sattıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Esenyurt, Başakşehir, Beylikdüzü’nde çalınan otomobillerle ilgili çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucu şüpheliler M. V. (46), B.A. (36) ile H. Ö’yü gözaltına alındı. Çalıntı olduğu değerlendirilen 3 otomobil, 10 çift plaka ve otomobillere ait teknik ekipmanlar ele geçirildi.

    Şüphelilerin servis ve hurdacılardan aldıkları otomobil beyinlerini, araçlara takıp “otomobillerin araç çalıştırma sistemini” değiştirerek çaldıkları tespit edilirken, araçları Antalya’da satmaya götürdükleri belirlendi. Çok sayıda suç kaydı bulunan 3 şüphelinin İstanbul ve Antalya’da oto tamirciliği yaptığı, bu nedenle rahatça otomobillerin parçalarını rahatça değiştirebildikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir