• ÖZEL ARAÇLARLA SANDIĞA GİTTİLER

    Avcılar Belediyesi, 16 Nisan Referandumunda engelli ve ulaşım engeli bulunan yurttaşları, en temel vatandaşlık görevlerinden olan oy verme hakkını kullanmaları için seçim sandıklarına ulaşımlarını sağladı. 

  • Seçimlerde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve evden çıkamayan Avcılarlı vatandaşlar için, Avcılar Belediyesi ekipleri özel nakil aracı ile hizmet verdi. Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avcılar Belediyesine ait 444 6 989 numaralı telefondan müracaatta bulunan vatandaşların sandıklara ulaşımlarını özel araçlar ile sağladı.

    Oy kullanacak vatandaşlar sandıklara götürülerek, engelsiz ulaşım hizmeti almaları sağlandı. İhtiyaç sahiplerinin, yüksek katlı binalardan indirilip seçim sandığına sedye ve tekerlekli sandalye desteği ile ulaştırılmasının ardından tekrar evlerine getirilmesi konusunda da tüm hizmetler verildi. Ayrıca okulların önünde tekerlekli sandalye ile bekleyen belediye görevlileri de oy kullanım süresi boyunca hizmet verdi.

    Avcılar Belediyesinin sağladığı engelsiz ulaşım hizmetinden faydalanan vatandaşlar, hizmetten dolayı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye ve tüm Avcılar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir