• ÖZGÜRLÜK PARKI AÇILIYOR

    Beylikdüzü Belediyesi sanata ve sanatçıya verdiği değeri somut projeleri ile taçlandırıyor.

  • Daha önceleri de Zülfü Livaneli’yi Beylikdüzü’nde ağırlayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçıyı onurlandıracak bir karar aldı. Müzik eğitim parkı olarak tasarlanan mekana usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin adı verildi.

    Temalı Parklar konsepti çerçevesinde hazırlanan Zülfü Livaneli Özgürlük Parkı,21 Ekim Cumartesi Saat 15.00’te Adnan Kahveci Mahallesi’nde Ihlamur Caddesi ile Kuştepe Caddesi kesişiminde yer alan bölgede açılıyor.

    Toplamda 239 metrekarelik bir alan üstünde kurulan ve 4 sınıftan oluşan müzik merkezi ile 156 metrekarelik kapalı alana sahip kafeteryası olan bir tesis olarak hazırlanan proje, hizmet vermeye başladı. 110 kişilik kapasitesi olan bu tesisin çevresindeki parkın içerisinde bir sahne ve Zülfü Livaneli heykeli bulunuyor.

    Parka, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından uygun bitki seçimi ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. İçerisinde Zülfü Livaneli’nin heykelinin de bulunduğu çocukların ve ebeveynlerin rahatça gezebileceği ve dinlenebileceği bir park tasarlandı.

     

    TARİH: 21 Ekim Cumartesi, 2017, SAAT:  15.00, Zülfü Livaneli Özgürlük ParkıAdnan Kahveci Mahallesi’nde Ihlamur Caddesi ile Kuştepe Caddesi kesişimi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir