• PARKLAR YAZA HAZIR

    Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte parklara akın eden Büyükçekmeceliler çağdaş kent mobilyaları, rengarenk çiçek ve ağaçlarla bezenmiş bir ortamda vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

  •  

    Büyükçekmece Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parkları bu yaz çok daha canlı ve çok daha renkli bir hale getirdi. Havaların sınması ve okulların kapanmasıyla birlikte parkla akın eden vatandaşlar yenilenmiş parklarda keyifle zaman geçirmenin tadını çıkartıyor. Büyükçekmece Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı parkların, her yaştan insanın faydalanmasına olanak sağlayan ergonomik tasarımlarla üretilen spor aletleri, çocuk oyun grupları, bank ve kamelya gibi kent mobilyalarını yeniledi.

    “Yeni parklar kazandırmaya devam edeceğiz”

    Yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullanacağı parkları yenileyerek hazırladıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmecemizdeki mevcut parklara bu yıl yenileri de kazandırıldı. Ayrıca yeşil alanlarında bakımları da yapıldı. Çocukların sağlıklı gelişimi için mahalle parklarının çok önemli bir yeri var. Çocuklarımızı özgürce oynayabileceği, enerjilerini atabileceği parkların sayısını daha da arttıracağız. Ebeveynlerimize ise, sağlıklı yaşam amaçlı spor aletlerinin yer aldığı yeni parklar yapıyoruz. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için keyifli bir şekilde zaman geçirebilecekleri parkların her türlü bakım ve temizliği de titizlikle yapılmaktadır”  dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir