• Peşinatsız-faizsiz arsa satışı

    11 Mart Pazar günü Genel Merkez Binası ve Yıldız TV kanalını hizmete açacak olan Engin Gayrimenkul, Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor. ‘Bir gün herkesi arsa sahibi yapacağız’ diyen Engin Gayrimenkul, açılışa özel olarak peşinatsız ve faizsiz arsa satışı yapmaya hazırlanıyor.

  • Ülkenin içinden geçtiği sürece katkı vermek ve birikimi olmayan insanların da toprak sahibi olabilmeleri için bu kampanyayı yaptıklarını belirten Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, bütün yurttaşları 11 Mart Pazar günü yapacakları açılışa davet etti. 

    Bir gün herkesi arsa sahibi yapacağız’ diyerek 14 yıl önce 2004 yılı Mart ayında önce Oto Alım Satım ve sonrasında Emlak sektörüyle yola çıkan Engin Gayrimenkul, bu hedefine bir adım daha yaklaşıyor. Firma, 12 kat olarak planlanan ve içinde inşaat, finans, muhasebe, 2’nci el departmanı, mimar ve mühendislik hizmetleri ile Türk Halk Müziği kanalı YILDIZ TV’nin stüdyosu, reji, kurgu ve montaj bölümlerinin bulunduğu Genel Merkez binasını,11 Mart Pazar günü hizmete açıyor. Üstelik bu güne özel peşinatsız-faizsiz arsa satış kampanyası düzenleniyor.

    Ertesi gün tapu teslimi, üstelik tek kuruş masraf ödemeden!

    Ekonomik durgunluğun ortadan kalkması, piyasaya canlılık sağlaması ve birikimi olmayan kişilerin de toprak sahibi olabilmeleri için bu kampanyayı düzenlediklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin; “Tamamen kendi öz sermayemiz ile peşinatsız ve faizsiz arsa satış kampanyası gerçekleştireceğiz. Hemen ertesi gün Tapu Müdürlüğü’nden vatandaşlarımızın tapularını teslim edeceğiz. Üstelik ceplerinden tek bir kuruş dahi para çıkmayacak” dedi. “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor” diyen Engin; “Bu zor dönemin üstesinden gelinebilmesi için içinde bulunduğumuz sektörün öncü ve itici gücünü kullanmamız gerek. Bilindiği gibi ülkemiz ekonomisinde gayrimenkul sektörü ilk sıralarda yer almakta. Gayrimenkul sektörünün öncü ve çatı kuruluşu olarak her zaman olduğu gibi Türkiye’ye ve Türkiye ekonomisine güveniyoruz. Bu kampanya ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlamayı, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

    “Bu tedirginliğin bir an önce ortandan kalkması gerekiyor”

    “Türkiye’nin en büyük kent yaşam projesi Biga Enginkent’te yüzlerce aileyi kefilsiz, faizsiz 40 ay taksitle arsa, 60 ay taksitle ev sahibi yaptık” diyen Üzeyir Engin; “Şu aşamada ise turizm cenneti özellikle de İngiliz turistlerinin tercih ettiği Aydın/Didim’de 3’ncü Kent projemize devam ediyoruz. Burada da vatandaşlarımızı belli bir peşinat ile kefilsiz, faizsiz arsa veya ev sahibi yapıyoruz.  Ancak içinden geçtiğimiz bu kötü günler nedeni ile vatandaşlarımızda bir tedirginlik oluşmakta. Bu tedirginliğin bir an önce ortandan kalkması gerekiyor. 18 bin 325 müşterisi olan firmamızın da bir katkısı olmalı diye düşündük. Ayrıca bu kampanya ile hiç peşinatı olamayan vatandaşlarımız da bu ülkede toprak sahibi olsun istedik” dedi.

    Engin; “Bütün yurttaşlarımızı bekliyorum”

    “Bütün yurttaşlarımızı 11 Mart günü gerçekleştireceğimiz büyük açılışımıza davet ediyorum” diyen Engin Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin sözlerini şöyle tamamladı; “11 Mart 2018 günü firmamız Genel Merkez binasına, Türküler de gerçek kanalına kavuşuyor. Bu mutlu günde görülmemiş bir kampanaya ile ülkemiz topraklarından, ülkemiz insanı peşinatsız arsa alacak ve büyük yatırım yapacak.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir