• POLİSİMİZE MORAL ZİYARETİ

    Esenyurt ’ta ilçe yöneticileri ve vatandaşlar polise destek olmak için ilçe emniyet müdürlüğüne yürüdü.

  • Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısının ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve çok sayıda vatandaş  Esenyurt İlçe Emniyet müdürlüğüne yürüyerek moral ziyaretinde bulundu.

    Cuma namazı sonrası Esenyurt Cumhuriyet meydanında toplanan yüzlerce vatandaş polise destek olmak amacı ile Esenyurt İlçe Emniyet müdürlüğüne doğru yürüdü. Yürüyüşe Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, siyası parti başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar Ellerinde Türk bayrakları ile ilçe Emniyet Müdürlüğüne “ Şehitler ölmez vatan bölünmez, polise uzanan eller kırılsın ” sloganları atarak ve tekbir getirerek  yürüdüler. Yürüyüşe trafikteki araçlar ise korna çalarak destek verdi. Emniyet Müdürlüğü önüne gelen Başkan Kadıoğlu ve vatandaşlar  Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısında şehit olan polisler ve vatandaşlar için dua etti.

    Polise destek olmak amacıyla yürüyüşe katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Cuma namazından sonra kaymakamımız ve ilçe başkanlarımız ile birlikte yürüyüşe katıldık. Buradan ülkemizdeki bütün şehit ailelerine dualar ettik ve Kuran-ı Kerim okuduk. Yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınadığımızı ifade ettik. Ülkemize dışarıdan ve içeriden yapılan hain saldırılara karşı dik duracağımızı milletçe haykırdık” şeklinde konuştu.

    “Bu saldırı sadece polise değil milletimize yapılmıştır”

    Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Bu toprakların evlatları ecdadğ şehit gazi çocukları böyle saldırılara karşı ayaktadır. Bu saldırı sadece polisimize değil bize, milletimize yapılmıştır. Onun için biz her zaman polisimizin, askerimizin ve ülkemizin yanındayız. Her zaman için bu toprakları korumak için ayaktayız ve gece gündüz, takip ediyoruz. Sakın yılmayı, sakın gevşemeyin ve sakın yeise düşmeyin. Halep’i ve İslam coğrafyasını unutmayın. Biz Müslüman Türk milleti olarak nerde mazlum varsa onların yanında olmak zorundayız. Bu saldırılar bizim ve ülkemizin birliğini, huzurunu bozamayacak, bizler buna asla izin vermeyeceğiz” dedi.

    Başkan Kadıoğlu ardından Esenyurt Kaymakamı söz alarak, hain saldırıyı kınayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

    Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan konuşmalar ardından Kaymakam, Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan’ın odasına çıkarak ziyarette bulundu. Ziyaret programına İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen’de katılım sağladı.

    e20b2048

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir