• PSİKODRAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

    Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Aile Danışma Merkezi, her hafta Çarşamba günleri vatandaşlar için Psikodrama çalışmaları yapıyor.  Uygulama, kişinin kendi farkındalığını kazanmasına yardımcı oluyor.

  • Vatandaşların fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarına yönelik uygulamaları hayata geçiren Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadrosundaki uzman psikologlar eşliğinde psikodrama çalışmaları gerçekleştiriyor. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapılan çalışmalara Aile Danışma Merkezi’ne başvuran grup terapisine uygun görülen vatandaşlar katılıyor. Grup seansları, her hafta Çarşamba günleri düzenleniyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.

    Zihinsel Bir Aydınlanma Yaşanıyor

    Psikodrama çalışması, bireylerin grup içerisinde diğer bireyler ile etkileşim içine girdikleri rollerle ve kendileriyle ilgili farkındalık kazanmasını sağlıyor. Dramatik canlandırmalar yoluyla katılımcıların geçmiş veya gündem sorunlarını, kaygılarını, beklentilerini ele alarak başa çıkma becerilerini görme ve bunları deneme olanağı veriyor. Psikodrama, kişinin kendi kişiliğini başkasına yansıtarak onu bütünüyle anlamasına yardımcı da oluyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir