• REİS’TEN MÜZEYE TAM NOT

    Mart ayına vizyona girecek olan 'Reis' filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu İstanbul'un ünlü balıkçısı Balıkçı Kenan'ı ziyaret etti. Film hakkında bilgi veren Beyoğlu ziyaret ettiği Deniz Canlıları Müzesi'ne hayran kaldı

  •  

    Beylikdüzü’nde Deniz Canlıları Müzesi’nin var olduğunundan haberdar olduğunu,herkes tarafından ziyaret edildiğini duyduğunu ve uzun süreden beri gelmek istediğini de dile getiren ünlü oyuncu Reha Beyoğlu, “Kenan ağabeyim ile biraraya geldiğim için çok mutluyum. Ben de kısa bir süre önce Beylikdüzü’ne taşındım, fırsat buldukça hem Kenan ağabeyimle hem de sizlerle daha çok karşılaşacağız biraraya geleceğiz” dedi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan ‘REİS’ filmi oyuncusu Reha Beyoğlu film hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunurken bile heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan oyuncu Reha Beyoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan benzerliğinden son derece hoşnut olduğunu ifade etti Beyoğlu: “Filmin adı halkın verdiği isim “REİS.” Bu filmde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın  çocukluk döneminden itibaren Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kadar uzanan ve oldukça merak edilen hayat hikayesi beyazperdeye yansıtılıyor, filmin yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz üstlendi filmde Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ı  Özlem Balcı oynuyor” dedi.

    Reha Beyoğlu ön elemelerde tam 200 kişi arasından seçildiğini, kendisinin tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu hemşehrisi Cumhurbaşkanı ile birçok ortak yönlerinin bulunduğunu da ifade etti.

     

    img_9643

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir