• Romanlardan Azmi Ekinci’ye tam destek

    AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla bir araya gelerek onların isteklerini dinledi ve çözüm yolları sundu. Roman vatandaşlar da coşkulu bir şekilde karşıladıkları Azmi Ekinci'ye destek sözü verdi.

  • AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci ilçede yaşayan Roman vatandaşlarla Esenyurt Belediyesi Roman Kültür Evi’nde bir araya geldi. Roman vatandaşlar Ekinci’yi coşkulu bir şekilde karşılarken, Ekinci de onların sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını not ederek, bunların çözüleceğini söyledi. Coşkulu karşılamalarından ötürü Roman vatandaşlara teşekkür
    eden Azmi Ekinci, “Herkesin itiraz ettiği, herkesin karşı çıktığı dönemde Cumhurbaşkanımız Roman açılımını ortaya koydu. Cumhurbaşkanım beni buraya gönderirken bana tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi onların da dertlerini sorunlarını dinleyeceksin. Hangi konuda desteğe ihtiyaçları varsa bütün desteği vereceksin talimatı verdi. Sizlerin bana ilettiği doğalgaz yardımı ve pazar meselesiyle ilgili notlarımı aldım. Bu konuda gerekeni yapacağız. Sizin derdiniz benim derdimdir.
    Cumhurbaşkanımız sizi bana emanet etti. Ama ben de size emanetim. Sizlerin desteğini bekliyorum” dedi. Roman vatandaşlar da Azmi Ekinci’ye destek sözü verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir