• RUMELİLİ EKREM İLE BALKAN RÜZGARI

    Küçükçekmece Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne alan Rumelili Ekrem, Küçükçekmece’de Balkan rüzgarı estirdi. 

  • Konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan ve Trakya-Rumeli ve Balkan kökenli çok sayıda vatandaş katıldı. Küçükçekmece’de çok sayıda Trakya-Rumeli ve Balkan kökenli vatandaşın yaşadığını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan ise “Belediye olarak her zaman Trakya-Rumeli ve Balkan kökenli hemşerilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi hiç bozmayalım. Bugün bu konserde, kendimizi Balkanlardaymış gibi hissettik. Bu güzel konserden dolayı Rumeli’nin yıldızı Ekrem’e çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

    SİZLER KADAR HEYECANLIYIZ’’

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür eden Rumeli Ekrem, “Bu güzel gecede sizlerle birlikte Trakya’ya ve Balkanlara yolculuk yapacağız. Salonun bu kadar dolu olması Rumeli ve Balkan insanın birliğini ve beraberliğini gösteriyor. Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız ve hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    HEM OYNADILAR, HEM SÖYLEDİLER

    İki saat boyunca hemşerilerine yöresel ezgiler sunan Rumelili Ekrem; “Güldaniyem, Uzun Kavak, Bulut Gelir, Çalın Davulları, Vardar Ovası, Görünce Aşık Oldum, Çemberimde Gül Oya, Kara Üzüm Salkımı, Osman Aga, Döne Döne Yar Geliyor, Babuba ve Haydi Yarim Eğlenelim’’ eserlerini seslendirerek, unutulmaz bir konsere imza attı. Ayrıca Balkanlara ait, “Dotti Kallim Fitillat, Yovano Yovanke, Paska Vesh Lulia’’ şarkıları Küçükçekmecelilerden büyük alkış aldı. Konser sonunda ise Şencan, Rumelili Ekrem’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir