• SAĞLIK YÖNETİMİ BULUŞUYOR

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

  • “3. Sağlık Yönetimi Sektör Buluşmaları”, kapsamında “Hastane Yöneticileri Günü”  16 Aralık 2017 -Cumartesi günü 10.00-18.00 saatleri arasında Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

    Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları  Derneği  tarafından düzenlenen ve Bakırköy Belediyesi’nin destekleriyle  gerçekleşecek etkinliğe;sağlık sektörünün duayen isimleriyle öğrenciler-mezunlar  bir araya gelecek.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve  Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları  Derneği  Başkanı Hüseyin Yazıcı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak 3. Sağlık Yönetimi Sektör Buluşmalarında; sağlık sektörü temsilcileri öğrencileri doğru yönlendirme adına bilgilerini paylaşacaklar.

    Sağlık Yönetimi Öğrencileri ve Mezunları  Derneği  ’nin ziyaretinde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu sağlık yönetimi sektör buluşmalarıyla  ilgili şu açıklamalarda bulundu: “3. Sağlık Yönetimi Sektör Buluşmalarına  ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz.  Ben de 4 yıl öncesine kadar hastane yöneticiliği yapan, sektörün içindeki bir kişi olarak; sağlık yönetimi bölümünde okuyan öğrenci kardeşlerimizin doğru yönlendirilmesi adına bu sektör buluşmalarını  çok önemsiyorum. Sağlık hizmetleri sektörü Türkiye’de büyük ivme kazandı ve yurt dışından da sağlık hizmeti almak için ülkemize gelen yabancıların sayısı oldukça  arttı. Bu açıdan da sağlık sektörü temsilcilerinin gençlerimize aktaracağı bilgiler çok önemli.”

    İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Başkanı Hüseyin Yazıcı da sektör buluşmalarına  binin üzerinde sağlık yönetimi öğrencisinin  katılmasını beklediklerini ifade ederek; zirveye katılmak isteyen öğrencilerin, üniversitelerindeki marka temsilcisiyle iletişime geçmelerini istedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir