• SAĞLIKTA DEVRİM

    Avcılar Belediyesi sağlık alanında sürdürdüğü örnek çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor. 

  • Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sadece hastalar için ücretsiz sağlık hizmetleri sunmuyor, hastalığa önlem alınması ve korunma yöntemleri için her ayın ilk pazartesi günü Zübeyde Hanım Nikâh Sarayı Salonu’nda ‘Sağlıklı Yaşam’ seminerleri veriyor. Kent Evlerinde ve okullarda ise çocuklar için ‘Hijyen, El Yıkama – Ağız ve Diş Sağlığı’ konulu eğitim programları ile hizmetlerine devam ediyor.

    Avcılar’da Ücretsiz Sağlık Hizmetleri Yüzleri Güldürüyor

    2016 yılının ilk 6 aylık döneminde Avcılar’da yaşayan ve sayısı 500’ün üzerinde yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşa evde ücretsiz sağlık hizmeti sunulurken, pansuman, muayene, serum vb. gibi ihtiyaçları giderildi. Ücretsiz diş tedavi hizmeti ile de 600 vatandaşa ulaşılırken, sayısı 400’e yakın hastanın ‘Hasta Nakil Ambulansı’ ile ulaşımı sağlandı. Avcılar halkına her alanda kaliteli sağlık hizmeti sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, randevu talebinde bulunmuş yatalak ve kaza geçirmiş hastaların; hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına hasta nakil ambulanslarıyla sevkini de sağlıyor. Randevu ile talepte bulunan hastalar, hasta nakil aracı ile sağlık personeli gözetiminde tedavi görecekleri kurumlara ulaştırılıyor.

    1Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, uzman personel kadrosu ile belediye personelimiz dışında, Avcılarlı hemşehrilerimize birçok alanda sağlık hizmeti sunuyor. Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında yürüttüğümüz, ücretsiz diş tedavisi, cenaze ve defin işlemleri, evde sağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve sağlıklı yaşam seminerlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarını hafifletiyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir